Netwerken 2.0


People’s Business staat voor netwerken, al zes jaar lang organiseren wij netwerkevenementen.  In deze zes jaar hebben wij veel kennis opgedaan. Kennis en expertise die wij graag met jullie willen delen. Op deze pagina vindt u artikelen geschreven door ons of door vrienden van het netwerk. Artikelen met informatie en tips over netwerken, kennis die tijdens de evenementen goed van pas kan komen. Kennis die wij graag met u willen delen!

 

Gepubliceerd op: 13 maart 2014

Dit jaar zullen voorafgaand aan de People’s Business bijeenkomsten diverse masterclasses georganiseerd worden. 4 maart was de aftrap van de reeks. Bij de..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 maart 2014

Stichting de slinger is een organisatie die Bedrijven matched met maatschappelijke organisaties. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen? De Slinger is hét merk..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 maart 2014

Actief bijdragen aan een CO2-neutrale samenleving, dat is wat GroenOpgewekt 5.0 doet. Zij doen dit door het leveren van totaalpakketen, producten en diensten..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 maart 2014

De SMG Groep is een crossmedia bedrijf, gevestigd in Hasselt en houdt zich bezig met creatie, ICT dienstverlening op het gebied van communicatie, druk- en..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 maart 2014

ThyssenKrupp Liften richt zich op het installeren, onderhouden, repareren en moderniseren van liften, roltrappen en automatische deuren. In deze sector kan een..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 maart 2014

STORM Financial Recruitment is opgericht omdat zij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). STORM gelooft in het “nieuwe” groene..
Lees verder »Gepubliceerd op: 20 december 2013

Elk jaar, aan het einde van het jaar publiceert het business magazine Forbes een aantal lijsten. Waaronder de lijst met de meest interessante, of hottest,..
Lees verder »Gepubliceerd op: 16 december 2013

Zoals gezegd zullen er deze maand lijstjes op de website verschijnen. Deze keer is de beurt aan de lijst met de tien best gelezen artikelen/bezochte..
Lees verder »Gepubliceerd op: 13 december 2013

LinkedIn Company Pages zijn pagina’s speciaal voor bedrijven. Op deze pagina’s kan je alle informatie van je bedrijf kwijt, diverse berichten en..
Lees verder »Gepubliceerd op: 6 december 2013

Het einde van 2013 komt snel in zicht. En wat hebben we dit jaar weer veel gezien, gedaan, georganiseerd en vooral genetwerkt! Lijstjes In december is het tijd..
Lees verder »Gepubliceerd op: 5 december 2013

5 december, de dag waar kinderen (en sommige volwassenen) het hele jaar door op wachten.  Het hele jaar hebben ze gewerkt aan hun verlanglijstje, aan wat zij..
Lees verder »Gepubliceerd op: 2 december 2013

Zorg voor verhalen die het waard zijn om te delen Televisie, Twitter, radio, Facebook, kranten, blogs: nieuwe media concurreren flink met de traditionele media..
Lees verder »Gepubliceerd op: 11 oktober 2013

Kasper Klaarenbeek helpt ondernemers en hun medewerkers te focussen, innoveren, versnellen en houdt ze graag een (lach)spiegel voor. Dus ondernemer, is uw..
Lees verder »Gepubliceerd op: 11 oktober 2013

Guido Thys omschrijft zichzelf als recalcitrante dwarsdenker die zijn luisteraars behoorlijk wakker kan  schudden. Hij noemt zichzelf dan ook..
Lees verder »Gepubliceerd op: 7 oktober 2013

Op de Thought Leader pagina deelt People’s Business kennis over netwerken met u. Kennis van onszelf of van vrienden van het netwerk. . Certified..
Lees verder » 
 

10/07/2017, Carelshaven

#NetworkingMonday bij Carelshaven

15/05/2017, De Agnietenberg in..

#NetworkingMonday bij De Agnietenberg in Zwolle

10/04/2017, Parkhotel de Wiemsel

#NetworkingMonday bij Parkhotel de Wiemsel

02/02/2017, Den Alerdinck

#HetDirecteurendiner bij Den Alerdinck

03/10/2016, Volvo Nieuwenhuijse..

Networking Monday Zwolle bij Volvo Nieuwenhuijse

13/09/2016, Brasserie De IJzeren..

NetworkingTuesday bij Brasserie De IJzeren Pot