Algemene voorwaarden

Foto_RijkvanSybrook_D7B_5843 BOBSingraven_D7A_8282

Algemene voorwaarden

Uw bijdrage aan People’s Business Club is per jaar en per persoon (excl. 21% btw). De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. U ontvangt hiervoor jaarlijks een factuur. Aanmeldingen als Member van People’s Business Club kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan en worden automatisch verlengd met een jaar, tenzij u uw opzegging uiterlijk 2 maanden voor de genoemde exp.date (factuurdatum) schriftelijk doorgeeft. Een tussentijdse prijsverhoging van het lidmaatschap geeft geen recht om het contract te ontbinden.

Registreren

Word ook vriend van People’s Business Club. U kunt zich hier registreren. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging alsook een factuur voor het bezoeken van de People’s Business evenementen. Wij houden u op de hoogte van onze bijeenkomsten per email, facebook en uiteraard via onze website www.peoples-business.nl. Like ons op Facebook om optimaal op de hoogte te blijven.

U kunt zich voor elke bijeenkomst individueel inschrijven maar ook Club Member worden. Registreren is altijd verplicht voor elke bijeenkomst.

Beroepskosten
Zakelijk gezien kan het bedrag voor uw aansluiting (excl. BTW) bij de belasting worden opgegeven als beroepskosten. Dit geldt zowel voor ondernemers met een eigen bedrijf als medewerkers in loondienst.  Voor meer informatie over de fiscaliteit van deze beroepskosten, zie de website van de belastingdienst of vraag ernaar bij uw belastingconsulent 0800-0543.

Opzeggen
Wilt u uw aansluiting als Member van People’s Business Club opzeggen, dient u dit schriftelijk aan ons door te geven per email (info@peoples-business.nl). Dit dient u uiterlijk twee maanden voor de genoemde exp. date (uw factuurdatum) door te geven.