➤ Twentse Ambassade

TWENTSE AMBASSADE
in Amsterdam en Rotterdam

 Twente verbinden en de verbondenheid met Twente tot uitdrukking brengen in de Randstad, dat is waar de Twentse Ambassade voor staat. Het stimuleren van zakendoen, de regio promoten en het verbinden van partijen met bijzondere projecten is wat wij doen. Dit wordt gedaan voor, door en met vrienden, leden en partners met een passie voor de regio Twente.

Of u nu Tukker, Amsterdammer, Rotterdammer, Randstedeling of toerist bent; iedereen kan zich aansluiten bij onze beweging. Met de Twentse Ambassade zet de regio de deuren wagenwijd open en nodigt ze iedereen uit die een warm hart voor Twente heeft en kansen voor zichzelf en voor Twente en het westen wil creëren.

Twente proeven in Amsterdam en Rotterdam. Dat kan bij de Twentse Ambassade! In de Gouden Bocht aan de Herengracht 450 in Amsterdam zijn wij gehuisvest in gebouw De Bary. En in Rotterdam vindt u ons naast het Rotterdamse stadhuis aan het Beursplein 37. Op beide locaties zijn faciliteiten, diensten en services om werken en zakendoen voor Twente in de Randstad makkelijker te maken. Daarnaast organiseren we netwerkbijeenkomsten, zetten we nieuwe projecten op, bieden we arrangementen en regelen toegang tot talent, innovaties, bedrijven en netwerken.

Ofwel: De Twentse Ambassade in Amsterdam en Rotterdam biedt voor ieder wat wils in welk deel je van Nederland ook woont en werkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

www.twentseambassade.amsterdam

TAAmsterdam:
Herengracht 450
1017 CA Amsterdam
T: +31 20 750 8384
E: info@twentseambassade.amsterdam

Rotterdam:
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
E: info@twentseambassade.nl