➤ SMG

logo_web_smgkopieSMG Groep

Al ruim 60 jaar verzorgen wij het druk- en printwerk, de opslag en distributie voor grote en kleine organisaties. Als specialist bieden we totaaloplossingen in crossmedia.

Vanuit deskundigheid en betrokkenheid denken en werken we met u mee. Van advies tot duurzaam serviceconcept, zoals u van een partner mag verwachten.

Print en Drukwerk
Uw jaarverslagen, briefpapier, brochures en flyers zijn uw visitekaartje. We leveren drukwerk van de allerhoogste kwaliteit.

Daarnaast verzorgen we al jarenlang het printen, verpakken en verzenden van mailingen voor onze klanten. We hebben persoonlijke aandacht voor uw wensen en doelstellingen, omdat we uw communicatie met uw klant serieus nemen. Als professioneel allround mailspecialist gaan we voor kwaliteit en service. Onze kernactiviteiten zijn; printen, adresseren, sealen, verpakken en fulfilment. We werken met de nieuwste technologieën en kunnen al uw mail-items personaliseren. Heeft u speciale wensen voor de adressering en/of verpakking? Dat is allemaal mogelijk. Oplage is voor ons geen probleem. We kunnen elke mailing verwerken.

Schuttersmagazijn, Drukkerij Hoekmantotaal, SMG-Joure, Lochemdruk en EGA Mail zijn de spelers binnen ons team die staan voor Print en drukwerk.

Creatie en Design
Hoe kunt u uw klant bereiken en wat wilt u overbrengen? Beschikken uw brochures over kernachtige, aansprekende teksten? Is het ontwerp van uw folders op de juiste doelgroep afgestemd? Past uw huisstijl bij uw organisatie? Kortom, bent u tevreden over uw huidige print- of crossmedia?

Uw boodschap verdient het juiste ontwerp om een optimaal resultaat bij uw doelgroep te bereiken. Als premedia en crossmedia specialist bieden we creativiteit die een perfecte basis vormt van uw communicatiemiddelen. Onze focus ligt op kwaliteit, flexibiliteit en het leveren van een totaaloplossing.

ICT Services

ICT Services is binnen de SMG Groep een breed begrip. Onze ICT’ers dragen niet alleen zorg voor een professionele en veilige infrastructuur voor alle interne en externe toepassingen, maar ook voor crossmediale communicatiemiddelen, digitale (print)producties en integratie van eigen en externe (procurement- en web2print) systemen.

Een kleine greep uit onze diensten:

  •     webshops voor inkoop van (on demand) producten en web2print oplossingen
  •     e-procurement integratie
  •     digital publishing in allerlei vormen
  •     ontwerp van gebruikersinterfaces
  •     gepersonaliseerde of geïndividualiseerde digital print producties
  •     database publishing
  •     campagnes gebruik makend van crossmedia

Wij bieden effectieve en efficiënte toepassingen. Onze ICT-specialisten denken en werken daarom graag met u mee aan een gebruiksvriendelijke, tijd- en kostenbesparende en overzichtelijke oplossing, toegespitst op uw organisatie.

Imageworld is het label binnen ons team dat onze ICT Services vertegenwoordigt.

Fulfilment en Warehousing
Opslag, orderverwerking en verzenden. We regelen het voor u!
Overzichtelijk en met maximale efficiency. One-stop shopping.
Fulfilment

Met verschillende fulfilmentdiensten ontnemen we u de hoofdbrekens van uw communicatieve trajecten. We ondersteunen in de volle breedte bij het verwerken van de opdrachten en activiteiten die voorkomen uit de contacten met uw klanten. Dit doen we met uitgebreide nabewerkingsmogelijkheden, pick-and-pack, mailservice en transport en uiteraard door de opslag van uw materiaal. Deze is zowel door ons intern als door u extern (web-applicatie) real time te monitoren, zodat u altijd op de hoogte bent van uw actuele voorraden en online kunt afroepen en bestellen

Contactpersoon: Dhr. E. Feith

Dhr M. ter Averst

Functie Business Development Manager
Branche Marketing, Reclame, Media
Netwerkregio Overijssel
Vestigingsadres Randweg 10-12
8601 RW, Hasselt
Telefoonnummer kantoor 038 477 88 77
Internetadres www.smg-groep.nl