Voor Partners

People´s Business Club richt zich op actieve ondernemers, managers, bestuurders en verkopers van bedrijven, overheid en kennisinstellingen. Wij helpen onze relaties meer business te genereren. Relaties vormen, naast uw medewerkers, het hart van elke onderneming en bieden continuïteit en een stabiele basis.

Nieuwe relaties zijn in onze concurrerende economie buitengewoon waardevol en moeilijk te verkrijgen. Wij bevorderen actief de activiteiten van alle relaties met de overtuiging dat er een overvloed aan kansen is. Een formule die in de praktijk tot bewezen resultaten leidt.

De People’s Business website
Onze website is een informatiebron van al onze activiteiten. Hier worden onze evenementen gecommuniceerd, informatie over ons magazine, alle
ledenprofielen, de preferred partners vermeld en kennisinhoudelijke artikelen gepubliceerd. Op deze site kunt u zich ook registreren als Member
van People’s Business Club. Als People’s Business Clubmember heeft u toegang tot alle Networking Monday events, en inzicht in alle Clubmember profielen waar u contact mee op kunt nemen. Dit kan van onschatbare waarde zijn voor het uitbreiden van uw netwerk. Al onze leden komen uit het MKB en Grootbedrijf, met verschillende achtergronden en vertegenwoordigen tal van gebieden in het bedrijfsleven.

Een selectie van de mogelijkheden:

People’s Business Magazine
Een professionele wervende reportage over uw onderneming, (nieuwe) producten en/of uw dienstverlening. Samen met u bespreken wij de doelstelling en eventueel de boodschap. Advertentieplaatsingen zijn mogelijk in verschillende vaste formaten: 1/2 pagina, 1 hele pagina of 2 hele pagina’s.

Preferred Partnership
People’s Business biedt kwalitatieve organisaties de gelegenheid toe te treden als ‘Preferred Partner’. Als Partner van People’s Business neemt uw onderneming een bevoorrechte positie in. People’s Business biedt drie verschillende vormen van partnership aan: Gold, Silver en Bronze.

Kennispartner
In samenwerking met partnerbedrijven wordt in 2016 4x een Kennis-Event georganiseerd. Bedrijven groeien door kennis te delen. Met topsprekers,
symposia, workshops, en meer, een middagvullend programma (14.00 uur – 18.00 uur) met afsluitende netwerkbijeenkomst. Een bewezen succes dat we inmiddels als zo’n 8 keer georganiseerd hebben. Wij zijn op zoek naar ‘Kennispartners’ die graag deel willen uitmaken als ‘sponsoring partner’ en daarmee een belangrijke positie innemen in het te organiseren Kennis Events.

Gastlocatie van een Networking Monday bijeenkomst
Met uw onderneming bent u gastlocatie van een Networking Monday bijeenkomst. Samen met het organisatieteam wordt een programma neergezet, waarin u uitgebreid de gelegenheid krijgt uw onderneming op unieke wijze te presenteren. Aan de gastlocaties zijn diverse kwaliteitscriteria en voorwaarden verbonden. Planning is altijd in overleg met de organisatie.