People’s Business EXECUTIVE

People’s Business EXECUTIVE (nieuw in 2018)

Ondernemers, bestuurders en directies dragen een grote verantwoordelijkheid voor onze economie. Zij zorgen voor werkgelegenheid, economische groei, innovatie en welvaart. Ook op dit niveau is een klankbord belangrijk en is het zinvol inspiratie van anderen op te doen. Met gelijkgestemden onder elkaar kunnen de juiste thema’s besproken worden en daar vindt u bij People’s Business EXECUTIVE de meerwaarde.

Bij het People’s Business EXECUTIVE Netwerk kunt u in een ontspannen sfeer, van gedachten wisselen met andere beleidsbepalers, financiers, dga’s, directieleden, wetenschappers, e.d. Mensen die u iets brengen, die interessant zijn om mee te spreken, die actief betrokken zijn bij één of meerdere bedrijven. Tijdens de bijeenkomsten worden thema’s behandeld die u in de dagelijkse praktijk van dienst komen. Antwoorden worden gegeven op uiteenlopende vraagstukken. Met interessante sprekers en ontmoetingen zal elke bijeenkomst een nuttige en vooral ook aangename invulling van uw avond zijn.

Bijeenkomsten 2018: 

‪24/4 met ‘special guest’ Ruben van Zwieten – Klik op deze link voor meer informatie

‪29/5

‪26/6

‪25/9

‪30/10

‪27/11

Om de kwaliteit te waarborgen, zijn enkele toelatingscriteria opgesteld. Met elke persoon wordt dit persoonlijk besproken tijdens een te maken afspraak. Neemt u gerust contact met ons op: 0514 – 560166.