Business breakfast

“Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven”

#Wednesdaysalesday

PeoplesBusinessPEC Deltion-meeting-117

Business Breakfast Trainingssessies

De Business Breakfast Trainingssessies zijn inspirerende ontbijtsessies (08.00 – 10.00 uur) waarin u in korte tijd getraind wordt. Naast deze training geniet u van een ontbijt en maak je kennis met andere gemotiveerde aanwezigen. Er zijn twee types trainingssessies:

 1. Online marketing trainingen
 2. Verkoop trainingen

1: Online marketing training:
Online marketing en Communicatie zijn vaardigheden waarop we nooit zijn uitgeleerd! Wat zijn de mogelijkheden om online marketing effectief in te zetten? Verbeter uw Social Media aanpak, vindbaarheid, bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deelbaarheid en zichtbaarheid op het internet.

Als ondernemer óf medewerker met communicatie werkzaamheden bent u zich ervan bewust dat er door de komst van het internet en alle online ontwikkelingen een nieuwe wereld op u afkomt. Maar wat kunt u er als ondernemer mee en hoe speelt u in op deze ontwikkelingen? Met welke trends evolueert u mee en welke laat u passeren?

In deze waardevolle trainingen krijgt u meer grip op de online marketing mogelijkheden en hoe u deze kunt toepassen binnen uw organisatie.kleine_versie_profiel_foto_Vincent_Smit

Vincent Smit
Deze sessies worden gegeven door Vincent Smit, de oprichter van Just Connecting waarmee hij sinds 2008 ondernemers train in Nederland om via Social Media meer business te genereren.

De inzichten en kennis over Social Media gebruik Vincent Smit om ondernemers, zzp-ers, freelancers, interim managers , ondernemers en ondernemende werknemers te leren deze platforms zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en WordPress, zo in te zetten dat zij er extra business mee kunnen genereren.

Business Breakfast Online marketingthema’s (per ontbijtsessie wordt 1 thema besproken)

 • Themasessie 1 “Stop met verkopen, word gekocht”
 • Themasessie 2 (nadere invulling volgt)

2: Verkoop training:

Deze sessies worden gegeven door professionele ‘learning en development partners’ van Peoples Business. De verkooptrainingen worden gegeven door Joeri Besnyoi van het trainingsbureau Focus-XL, gespecialiseerd in professionele verkooptrainingen. Via verschillende themasessies leert u hoe u uw verkooptechnieken kunt optimaliseren of wordt u geinspireerd met nieuwe verkoop technieken en ideeen. O.a. bespreken wij tijdens de sessie: moderne oderhandelingstechnieken, hoe behoudt u langdurige relaties of wat is de meest effectieve route naar het sluiten van een succesvolle deal.

Joeri BesnyoiJoeri_web
Joeri Besnyoi  is een enthousiast en bevlogen ondernemer en trainer. Kwaliteit, positiviteit en het resultaat van u als  relatie staat bij hem altijd voorop. Deelnemers ervaren zijn trainingen vooral als praktisch, uitdagend, resultaatgericht, serieus als het moet en met een flinke dosis humor als het kan.

Na het volgen van deze trainingen heeft u weer ‘een ‘koffer vol verkoop-ideeën’ en bent u nog beter in staat om meer resultaat uit uw verkoop te halen. Geschikt voor Account/Sales managers, Inkopers, Verkoop binnendienst;

Business Breakfast Verkoopthema’s (per ontbijtsessie wordt 1 thema besproken)

 • Themasessie 1: De WoW-factor…Slim de klik maken op basis van gedrag!
 • Themasessie 2: Slim en professioneel beïnvloeden.

Facts Business Breakfast Trainingssessies:Deltion-meeting-112

 • Woensdag is de vaste dag van ons Business Breakfast;
 • Deelnemerslijst op voorhand ter inzage;
 • Professionele trainers;
 • Focus op het verdiepen van verkoop;
 • Focus op het verdiepen van online marketing vaardigheden;
 • Groepen tot 40 personen;
 • Naast deze training geniet je van een ontbijt.

Tarief Business Breakfast:
Het tarief is 99,- euro per sessie, inschrijven kan per trainingssessies.


 

Event agenda’s & Aanmelden
♦ Event-agenda Amsterdam
♦ Event-agenda Midden Nederland
♦ Event-agenda Twente
♦ Event-agenda Zwolle
♦ Alle event van People’s Business
 __________________________________

“Je weet pas wat, als je weet wat je niet weet”

 

handschoen02   kulturhus-14h10m01s81